Nieuws
Snel en stabiel internet essentieel voor uw bedrijfsvoering!

Ondernemers vergeten weleens dat snel en stabiel internet onontbeerlijk is voor de bedrijfsvoering. Voor Secomtel is dat de reden om de Schijndelse collega-ondernemers uit te nodigen voor een ‘i-Update’. Deze bijeenkomst is ook voor u interessant zeker als u hiermee ook nog eens de maandelijkse kosten fors kunt beperken.

Bart Hellings
“Als expert op het gebied van beveiliging weten we bij Secomtel dat een snelle en stabiele internetverbinding noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor een bewakingscamera die beelden in HD-kwaliteit naar een meldkamer of naar uw smart Phone stuurt. Maar ook voor een alarmmelding naar de meldkamer heeft u een betrouwbare verbinding nodig. Wij adviseren onze klanten gebruik te maken van de mogelijkheden die snel internet biedt; sneller en betrouwbaarder internet, besparing op de telefoonkosten en uw dealer (lees: helpdesk) om de hoek.

Wanneer u een of meerdere van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden is snel en stabiel internet voor u onontbeerlijk.
  • Maakt u gebruik van één of meerdere ISDN of analoge telefoonlijnen?
  • Wilt u meerdere in- en uitgaande telefoongesprekken tegelijk voeren?
  • U kunt geen dag werken zonder telefoon of internet?
  • Heeft u een beveiligingssysteem?
  • Kunnen klanten bij u betalen met pin?

i-Update
Wilt u weten wat snel internet voor u oplevert? Kom dan naar de ‘i-Update’ op dinsdag 21 januari 2014. Secomtel en TriNed Glasvezel organiseren deze informatieavond bij ‘Dienstencentrum De Bank’ aan de Hoofdstraat 43 te Schijndel. U bent welkom vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de presentatie. Bent u op deze dag verhinderd, maar wilt u toch een persoonlijk advies. Bel dan  073-7513222 of stuur een e-mail naar trined@secomtel.nl.