Inbraakbeveiliging

Optimale beveiliging tegen inbraak

Iedere 73 seconden wordt er een (poging tot) inbraak gedaan. In maar liefst 15% van de gevallen komen inbrekers nog een keer op dezelfde locatie terug. Een gedegen en betrouwbaar systeem op het gebied van inbraaksignalering is dus geen overbodige luxe, maar simpelweg noodzakelijk kwaad. Met onze systemen is er altijd iemand die een oogje in het zeil houdt.  Secomtel biedt de zekerheid van een gedegen inbraaksignaleringssysteem. Dat begint al bij de risicoanalyse die we maken. Op basis van uw specifieke wensen en risico‚Äôs ontwikkelen wij een systeem op maat. Bovendien beperken we ons niet tot het ontwerp en de installatie van uw systeem. Onze service en nazorg zijn minstens zo professioneel.

Om de risico's juist in te schatten maken wij gebruik van een risicoanalyses volgens de VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling). Kijk hier voor meer informatie.

Om de kwaliteit van de door Secomtel geleverde diensten te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Hier  vindt u meer informatie over deze brancheorganisatie.

Voor een adequate afhandeling van een (inbraak)melding werken wij al vele jaren samen met alarmcentrale EuroPAC. Wilt u meer weten over deze organisatie? Kijk dan hier.

Nadat u dit filmpje heeft bekeken, zult u zich wellicht ook afvragen of er een aanpassing moet komen op de regelgeving ten aanzien van opklimmogelijkheid en werkvlak.